تاریخ انتشار : چهارشنبه 12 شهریور 1399 - 14:40
کد خبر : 71945

همسر موقت، عامل مزاحمت در شبکه اجتماعی واتساپ

همسر موقت، عامل مزاحمت در شبکه اجتماعی واتساپ

جارستان به نقل از برنا؛ رئیس پلیس فتا استان از دستگیری عامل ایجاد مزاحمت برای خانم جوان در شبکه اجتماعی واتساپ در رشت خبر داد. سرهنگ “ایرج پورمستمند” با اعلام این خبر گفت: در پی شکایت خانمی جوان مبنی بر ایجاد مزاحمت اینترنتی توسط شخصی ناشناس در شبکه اجتماعی واتساپ و ارسال مطالب توهین آمیز

جارستان به نقل از برنا؛ رئیس پلیس فتا استان از دستگیری عامل ایجاد مزاحمت برای خانم جوان در شبکه اجتماعی واتساپ در رشت خبر داد.

سرهنگ “ایرج پورمستمند” با اعلام این خبر گفت: در پی شکایت خانمی جوان مبنی بر ایجاد مزاحمت اینترنتی توسط شخصی ناشناس در شبکه اجتماعی واتساپ و ارسال مطالب توهین آمیز و انتشار تصاویر خصوصی وی، بررسی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: کارشناسان پلیس فتا پس از اقدامات تخصصی و اطمینان از صحت موضوع، متهم این پرونده را در شهر رشت شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی وی را دستگیر کردند.

این مقام انتظامی در ادامه بیان داشت: متهم همسر موقت سابق شاکی بوده و به انگیزه اختلافات قبلی اقدام به درج مطالب توهین‌آمیز و انتشار تصاویر وی در شبکه اجتماعی واتساپ کرده است.

سرهنگ پورمستمند تصریح کرد: پرونده به همراه متهم ۳۳ ساله برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی ارسال شد.

وی در ادامه هشدار داد: این نوع از انتقام‌گیری‌های خانوادگی در فضای مجازی دارای مجازات قانونی برای منتشر کننده است.

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات استان گیلان در پایان از شهروندان خواست، در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir بخش فوریت‌‎ سایبری اطلاع‌رسانی کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تبلیغات در جارستان تبلیغات در جارستان تبلیغات در جارستان

اجتماعی

گفتگو